info@wandelwaaier.nl | +31 20 622 6990

la bella italia

uitwaaien

 


Regel uw fietsvakantie eenvoudig via… Fietswaaier!
Hét unieke reisbureau voor fietsvakanties.

 

Al meer dan 10 jaar hét boekingskantoor voor al uw fietsvakanties!


Reisbureau Fietswaaier geeft u een overzicht van talloze fietsvakanties, georganiseerd door de verschillende touroperators. Zowel grotere touroperators, als kleine organisaties (vaak eenmansbedrijven) verkopen hun aanbod via Fietswaaier.

Voor u handig: op één site treft u alle mogelijkheden aan en u betaalt niets extra's. U hoeft dus niet meer de verschillende sites te bestuderen.
De reizen op de site worden dagelijks ge-update, dus u bent steeds op de hoogte van de laatste informatie.
Elke organisatie levert haar eigen informatie aan en waar nodig vult Fietswaaier deze aan. Op deze manier kunt u goed voorbereid op reis gaan.

Waarom boeken via Fietswaaier?

U kunt met een gerust hart uw fietsvakantie bij ons boeken.
  • Dezelfde informatie
De informatie, op basis waarvan u boekt, is dezelfde als de informatie die u krijgt wanneer u direct uw reis bij een touroperator boekt. Soms is de informatie zelfs uitgebreider. Zo vindt u onder andere op de site naast gedetaileerde informatie over een reis ook uitgebreide informatie over landen, visa, reisdocumenten, gezondheid en klimaat.
 
  • Deskundig advies
Wij hebben eindeloos veel reis- en fietservaring en helpen u graag op weg. De een is meer ervaren in de verre bestemmingen, waar de ander juist weer goed is in fietsbestemmingen binnen Europa. Wij loodsen u graag door de website en helpen u met het maken van een keuze en het plannen van uw heen- en terugreis.
 
  • Géén meerkosten
U betaalt niets extra’s voor het boeken via Fietswaaier.
 
  • Eén zoekopdracht
… en u krijgt meteen een overzicht van alle mogelijkheden van de verschillende touroperators op een rij.
 
  • Overzichtelijke factuur
U ontvangt een overzichtelijke factuur van Fietswaaier. Hierop wordt precies vermeld wat er voor u geboekt is en voor welke touroperator.