info@wandelwaaier.nl | +31 20 622 6990

la bella italia

uitwaaien

Wat verstaan we onder individuele arrangementen?

Hieronder verstaan we een reis die u maakt met een zelf samengesteld gezelschap en zonder reisleiding.

Bij de meeste arrangementen reist u van accommodatie naar accommodatie, terwijl de bagage voor u wordt vervoerd van de ene naar de andere overnachtingsplaats.
U gaat op pad met een routebeschrijving, kaartmateriaal en eventueel GPS-tracks. De accommodaties worden door de touroperator gereserveerd, dus u bent elke dag verzekerd van onderdak.

De heen- en terugreis zijn over het algemeen niet bij de prijs inbegrepen.
U bepaalt zelf op welke datum u het arrangement wilt laten ingaan en of en waar u eventueel extra nachten wilt inlassen. Extra's dienen altijd meteen bij boeking ingediend te worden.

Een individueel arrangement is ALTIJD OP AANVRAAG.

Dat wil zeggen dat pas bekeken wordt of iets geboekt kan worden als het ook meteen vastgelegd mag worden. Dat houdt dus in dat het boekingsformulier volledig ingevuld dient te worden en zodra dat binnen is wordt pas gekeken of het kan.
Elk individueel arrangement is in feite een klein stukje maatwerk.
Voordat u het boekingsformulier invult dient u er dus zeker van te zijn dat u het arrangement ook daadwerkelijk op die wijze wenst vast te leggen.
Zodra het boekingsformulier binnen is, volgt er een reeks van handelingen en wordt er al voor u gewerkt. U kunt dan niet meer kostenloos van de boeking afzien.
We willen benadrukken dat er niets wordt vastgelegd wat afwijkt van wat u geboekt heeft, zonder eerst met u te overleggen en alle prijzen die afwijken van de informatie in het tabblad reissom worden altijd met u overlegd.

Zelf regelen van de heen- en terugreis:

Uiteraard bent u vrij in het regelen van uw heen- en terugreis. We raden u wel aan dit pas te doen zodra u te horen heeft gekregen dat het arrangement geheel bevestigd is aan u.  Risico van het zelf boeken van de heen- en terugreis, is dat het arrangement definitief bevestigd is en dat u bijvoorbeeld geen (goedkoop) ticket meer kunt aanschaffen.

Wanneer u de heen- en terugreis door Wandelwaaier / Fietswaaier laat regelen, zorgen wij er altijd voor dat heen- en terugreis afgestemd zijn op het arrangement. Wij boeken geen low-cost carriers voor u. We boeken alleen maar tickets van maatschappijen die het mogelijk maken een ticket in optie te zetten, zodat het arrangement kan worden aangevraagd.