info@wandelwaaier.nl | +31 20 622 6990

la bella italia

uitwaaien

 

Alles loopt via… Wandelwaaier, het enige wandelreisbureau van Nederland!

Al 25 jaar hét boekingskantoor voor al uw wandelvakanties!

     

Wie krijgt u aan de telefoon?

+31 20 622 69 90

Mieke Bovens

Mieke Bovens
Dol op wandelen!
Ik voel me bijzonder thuis in de bergen, maar heb ook eindeloos veel voetstappen gezet op wandelpaden in lager gelegen gebieden.
Naast veel klimervaring heb ik  jarenlang groepsreizen begeleid.
Reiservaring heb ik met name opgedaan in Europa, Midden Oosten en Afrika.
Mijn favoriete wandellanden zijn Ierland, Engeland, Frankrijk, Schotland, Wales, Duitsland, Spanje, Nederland, België, Italië, Portugal, Griekenland, Zwitserland, Turkije en Oostenrijk.
 


U kunt bij Wandelwaaier terecht voor meer dan 2500 wandelvakanties afkomstig van zo’n 40 touroperators. Zowel reizen van grotere touroperators, als reizen van kleine organisaties (vaak eenmansbedrijven) komen bij ons aan bod.
Voor u handig: op één site treft u alle mogelijkheden aan en u betaalt niets extra's. U hoeft dus niet meer de verschillende sites te bestuderen.
De reizen op de site worden dagelijks ge-update, dus u bent steeds op de hoogte van de laatste informatie.
Elke organisatie levert haar eigen informatie aan en waar nodig vult Wandelwaaier deze aan. Op deze manier kunt u goed voorbereid op reis gaan.

 
Wat kunt u verwachten?
 
Deskundig  en gratis advies
Wij hebben eindeloos veel reis- en wandelervaring en helpen u graag op weg. Wij loodsen u graag door de website en helpen u met het maken van een keuze en het plannen van uw heen- en terugreis.
Wilt u liever persoonlijk geholpen worden of ontvangt u graag een offerte? Bel gerust of vul dit formulier in.
 
Dezelfde informatie
De informatie, op basis waarvan u boekt, is dezelfde als de informatie die u krijgt wanneer u direct uw reis bij een touroperator boekt. Soms is de informatie zelfs uitgebreider. Zo vindt u onder andere op de site naast gedetaileerde informatie over een reis ook uitgebreide informatie over landen, visa, reisdocumenten, gezondheid en klimaat.
 
Géén meerkosten
U betaalt niets extra’s voor het boeken via Wandelwaaier.
 
Eén zoekopdracht
… en u krijgt meteen een overzicht van alle mogelijkheden van de verschillende touroperators op een rij.
 
Overzichtelijke factuur
U ontvangt een overzichtelijke factuur van Wandelwaaier. Hierop wordt precies vermeld wat er voor u geboekt is en voor welke touroperator.